Capitolul 2

Autor pov

In celalalt capat al orasului, la firma Edward Cullen Company (ECC) unde sunt prea multi nervi intinsi la maximum si o discutie aprinsa intre regizorul Edward Cullen in varsta de 35 de ani si asociatul sau James Hastings.

–          Edward, daca nu facem ceva repede vom pierde milioane de dolari si nu ne permitem sa pierdem nici un cent

–          Ce crezi, ca nu caut pe cineva care sa se potriveasca cu Amanda? Ea e unica, rar gasesti pe cineva care sa se potriveasca cu personajul.

–          Stiu, dar cel mai bine ar fi sa asteptam si sa rezolve Jane, acest lucru.

Chiar in acel moment, cea despre care vorbesc, Jane, agentul lor care se ocupa de distributia personajelor, dar si prietena celor doi.

–          Jane, persoana pe care o cautam, ai gasit ceva?

–          Dragii mei, m-a sunat Emmett si cred ca da, am gasit ceva care se potriveste cu personajul: Isabella Swan

–          Isabella Swan nu e prezentatoarea emisiunii “Fa ca mine sau macar indrazneste”? Fiica mea se uita de doi ani la emisiune.

–          Si Edward, din cate vad eu si tu te uiti la aceasta emisiune, rase James.

–          Jane, adu-mi te rog dosarul domnisoarei Swan si suna-i agentul, pe Emmett sa ne intalnim cu ea, mainela 11 aici. O sa vedem ce poate face fata asta.

–          Sigur, imediat…Emmett draga, se pare ca ai noroc, maine la 11 la sediul ECC, adu-ti si micuta vedeta, asa ceva nu intalnesti in fiecare zi…sigur draga, na intalnim maine, te-am pupat, pa.

–          Perfect, Jane, dosaru te rog!

–          Imediat Edward…altceva?

–          Cafea!

–          Despre asta vorbeste cu secretara, nu cu mine…si iesi razand

In doar cateva minute dosarul era gata pus pe biroul regizorului. Edward privi cu mare atentie pozele cu Isabella scoase dintr-o revista pentru care ea a pozat odata. O anume fotografie ii trase atentia in mod deosebit. Era sprijinita pe o stanca si picioarele erau in toata splendoarea lor. Acestuia ii placeau intotdeauna picioarele lungi si frumoase, dar ceea ce ii atrase in mod deosebit atentia era expresia fetei. El stia ca ea poate juca perfect rolul Amandei si numai din curiozitate s-ar fi intalnit cu ea. Aveat tot ce ii cerea personajul si poate si mai mult, dar acest lucru nu mai depindea de el, ci de producator, Aro. Stia prea bine ca ziua de maine va depinde filmul lui: Home leave

Intre timp, Isabella era foarte fericita datorita de mailul primit de la Emmett:

“ Draga mea,

Cu mare efort am facut rost de proba pentru tine. Il vei intalni pe regizorul Edward Cullen maine la 11 la sediul ECC si vei sustineo proba cu viitorul tau partener de filmare Jasper Hale. La 10 jumatate sa fii gata pentru ca vin si te iau. Sa iti iei o fusta, cu parul desfacut peste umeri si nimic cu toc pentru ca este destul de inalta si fara….pana maine odihneste-te…somn usor si noapte buna.

Emmett ”

Foarte vesela se baga in pat si adormi imediat. Stia ca ea e perfecta pentru rol si ca avea multe sanse. Cu putin noroc il va impresioana pe regizor si rolul va fi al ei.

Dimineata se arata destul de bine. Cu zambetul pe buze se imbraca intr-o fusta de matase pana deasupra genunchilor lasand sa arate splendoarea genunchilor si cu o bluza alba cu maneca trei sferturi, lasand sa iasa in evidenta sanii ei micuti si pentru al enerva un pic pe agentul ei preferat isi prinse parul intr-o coada si s-a incaltat cu niste sandale cu toc fin. La 10 jumatate, cand Emmett intra in apartament, ea era gata. Fata nu ii trada nici o urma de emotie, chiar daca era emotionata. Spre surprinderea ei, acesta nu i-a spus de aspectul ei fizic si o conduse la masina.

Drumul a fost prea scurt isi spuse in sinea ei dar asta era. Cladirea impunatoare unde se afla sediul ECC era un fata ei si gata. A sosit clipa mult asteptata pentru ea. Jane, agenta regizorului ii intamplina cu caldura si ii coduse in birou. Chipul regizorului nu trada nici o expresie. Era mult mai frumos decat in realitate, cu delicatete ii lua mana si i-o saruta. Intreaga ei infatisare radia, ochii mari, caprui, captandu-i pe ai lui asa cum a facut in fotografia din revista Inca din acel moment, James stia ca ea ii este sortita si ca sa indragostit de ea.

–          Bine ati venit la ECC, sa ma prezint Edward Cullen, regizorul filmului, James Hastings si Jasper Hale, viitorul tau partener, daca obtii rolul.

–          Deci tu esti Bella, viitoarea mea partenera, ii vorbi Jasper in timp ce o imbratisa si o saruta delicat pe buze.

–          Ar trebui sa te obisnuitesti cu Jasper, asa este el, putin prea entuziasmat de film.

–          Imi pare bine de cunostiinta, dar cred ca ar fi mai bine daca ne-am apuca de proba nu?

–          Isabella, dar prea te grabesti, dar poruncile tale sunt ordine pentru tine, Jane iti va aduce replicile si veti recita din actul 5, pasajul 3.

–          Haide Edward, e abia la inceput, e una dintre cele mai dure replici pe care le avem impreuna…

–          Pe baza acestui lucru ne vom da seama daca e buna pentru rol.

Bella , citind un pic scenariul, isi da seama ca ceea ce avea de facut si cu asta isi incalca principiile stabilite cu mult timp in urma.

9 răspunsuri to “Capitolul 2”

  1. nikki iulie 30, 2010 la 7:54 pm #

    Imi place
    Il ADOR :X
    Abia ast cap 3 :X

    • nikki iulie 30, 2010 la 7:55 pm #

      primaaaaaaaaaaa

  2. rrosemary iulie 30, 2010 la 8:03 pm #

    wow…sa nu`mi spui k sunt prima:X:X love it:X:X
    jasper e chiar amuzant:))
    o saruta pe buze inca din prima clipa in care s`au intalnit:)) hihi:X:X
    vreau capitolul 3:X:X
    pls:X

  3. funkypill iulie 30, 2010 la 11:22 pm #

    mama fenomenal…………e superb cap…vreeau nextul……..dc ai obiiceiul sa ne lasi mereu in suspans…__……..la 3 ficuri..nu mai pot…….vreeau la toate 3 sa scrii odata….la 2 iubiri si inca ceva,la atingereea unui inger si drumul iubiri…….si mai era unu…nu imi vine acuma..credema..e 2 si ceva nooapteea si eu dau comuri……..de fapt mai bn asa……..vrem la tooate ficurile tale urmatooarele cap,,,,,,,aaaaa si tii-am mai spuss vreoodata ca scrii supperb…daca nu credema ca o faciii si sa nu dai atentie la porcarii de comuri gen#urasc ficuri#….deoarece u scrii minunat….si deeaia ai atatii cititoorii….si ai vazut,,,cand ai cerut comuri ai primit…asta am observat eu…..chiiar daca eu am inceput deeabia acuma sa dau comuri……este pt ca mam enervat sa vad cum ficuri bune sunt sterse din cauza lipsei de com sau a unor comentarii de genul…naspa,lasate de scris……..nu mai vreeau ca asta sa se intample….pt ca am observat ca incetul cu incetul ati devenit o mare familie de scriitorii daca pot sa spun asa………si credema diana ca asta e pooate singurul lucru bun care se intampla in romania……ca mai exista inca oamenii talentatii…….

    si acuma scuzele de rigoare#scruze ca iti las comuri atat de lungi si care chiarr nu au in totalitate legatura cu tema ficului…da nu ma pot abtine#….asa ca succesc la urmatorul cap…..aa si scz pt comul dat la atingereeaa unui inger….daca teea deranjat..imi cer scuze ca o fac pe blogul tau…….umm deci……inspiratie in continuare…si spor la tastat ……daca citesti comuri dat de mn…..

  4. Bya(BB) iulie 31, 2010 la 11:21 am #

    wow..

    destul de interesant.

    nextu?

  5. Marina august 1, 2010 la 3:14 pm #

    Ah!Imi place mult cum sta situatia pe aici 🙂
    Jazz e chiar simpatic :X
    De abia astept continuarea:X
    Spor la scris:*

  6. monika96 august 3, 2010 la 10:51 am #

    jazz e chiar dragutz
    tare capitolul
    abia astept cap 3

  7. annamarya92 august 5, 2010 la 12:14 pm #

    imi place:X::X:X
    Jasper e asa de sweet
    Edward se cam indragosteste:D
    ma duc la next:*::*:*

Lasă un comentariu